Usein kysyttyä

Voiko kilpailusuorituksen uusia?

Kilpailusuorituksen voi uusia vain siinä tapauksessa, että se on keskeytynyt kilpailijasta riippumattomasta syystä (esim. sähkökatkos).

Mitä jos kilpailutunnukset eivät toimi?

Mikäli kilpailutunnukset eivät toimi, ota yhteyttä kilpailun järjestäjään avun saamiseksi.

Koulumme vastuuopettaja on sairastunut, mikä neuvoksi?

Vastuuopettajia voi olla useampia, joten joku toinen opettaja voi kirjautua vastuuopettajana järjestelmään kilpailun läpiviemiseksi. Jos vastuuopettaja on jo ehtinyt rekisteröidä koulunsa, voi hän luovuttaa kilpailutunnukset muille kilpailusuoritusta valvoville opettajille.

Onko kilpailu valtakunnallinen vai koulukohtainen?

Kilpailu on valtakunnallinen. Järjestävä taho pyrkii palkitsemaan parhaiten menestyneet oppilaat, mutta tämä riippuu kilpailun kunakin vuonna saamasta rahoituksesta.

Koulut voivat myös itse palkita parhaita oppilaitaan ja päättää kunniakirjojen jakoperusteista.

Mitä selaimia järjestelmä tukee?

Järjestelmän pitäisi toimia kaikilla yleisimmillä selaimilla, mutta suosittelemme vahvasti käyttämään joko Firefoxia tai Chromea/Chromiumia. Lisäksi suosittelemme, että selain on päivitetty mahdollisimman uuteen versioon. Kilpaileminen vaatii javascript-tuen.

Kilpailusuoritukseen (esim. pisteenlaskentaan) selainvalinnalla ei pitäisi olla vaikutusta.

Voivatko kymppiluokkalaiset osallistua?

Kymppiluokkalaiset voivat osallistua.

Rekisteröidyin opettajien sivustolle, mutta en ole saanut vielä vahvistusta rekisteröitymisestä (tai tunnukset ovat hukkuneet). Mitä teen?

Jos et saa Majava-kilpailun järjestäjiltä vahvistusviestiä rekisteröitymisestäsi kahden päivän kuluessa (tai jos sinulla on poikkeuksellinen kiiretilanne), ota yhteyttä kilpailun järjestäjään.